Aylık Arşiv: Mart 2016

Xiaomi powerbank 20000 mAh Taşınabilir Batarya İncelemesi Kullanıcı Yorumları

Xiaomi powerbank 20000 mAh taşınabilir bataryası piyasaya çıktı. Daha önce MI Xiaomi 5000, 10400, 16000 mAh lik taşınabilir powerbankları mevcuttu. Ama 20000 mAh lik powerbank oldukça büyük.Daha ufak boyut ve daha hafif bir powerbank varken kim daha fazla para verip 20000 mAh lik bir powerbank kim almak ister. Tabi ki bu durum ihtiyaç ile ilgili bir durum.

Mi powerbank oldukça şık ve kaliteli bir kutu ile size ulaşıyor tabi orijinal ürünü almayı başarabildiyseniz. İçinde bir adet 20000 mAh lik poerbank bir adet kısa ara kablosu, kullanma klavuzu, orijinal onayı için doğrulama kodu bulunuyor. xioami mi powerbank batarya kullanıcı yorumları fiyatıPowerbank üzerinde yan tarafında bir adet açma düğmesi, 2 adet USB ve bir adet mikroUSB girişi bulunuyor. Mi powerbank kısa bir ara kablosu ile geliyor. Ama bu ara kablosunu kullanmak zorunda değilsiniz. Herhangi bir şarj ara kablosu ile kullanabilirsiniz.

20.000 mAh lik batarya neden kullanılır diye düşünülebilir. Zaten her yerde bir priz bulunuyor. Bu cihazı daha çok uzun süreli elektrik olmayan yerlerde kullanmak oldukça avantaj sağlar. Ama sadece haftada bir telefonumu şarj edeyim diye düşünüyorsanız mi 20 bin mAh lık batarya oldukça fazla olur.

Tabi 20.000 miliamperlik batarya her ne kadar taşınabilir powerbank diye ifade edilse de bu ürünü taşımak biraz ağırlık yapabilir. Bir bilgisayar çantası içinde bir de powerbank koyarsanız çanta ağırlığı hissedilir bir şekilde artıyor.

Tavsiyem uzun süreli şarjlarda oldukça ideal bir ürün ama eğer sadece arada bir telefon ya da küçük boyutta bir batarya şarj etmek için ideal bir ürün değil.

Taşınabilir batarya 20000 mAh mi xiaomi powerbank orijinallik kontrolü için yapılması gerekenler;

Xiaomi orijinal sorgulaması yapmak için tıklayınız

xiaomi mi powerbank orjinal doğrulaması sorgulama

Kutu üzerindeki sorgulama kodu karşılaştırılmalı

orjinal ve ilk defa sorgulandığını kontrol edilmeli

xiaomi mi powerbank orjinal doğrulaması nasıl yapılır

Orjinal üründe USB ve mikroUSB girişlerinin iç kısmı beyaz.
Sahte olan ürün ise iç kısmı siyah olarak görülüyor.

xiaomi mi powerbank güç kaynağı usb girişi

Cihaz üzerindeki mAh yazısı aşırı belirgin olmamalı biraz silik olmalıCihaz açıldığında cihazdaki led ışıkları sırayla sönmeliCihaz kendini şarj ederken üzerindeki güç düğmesine basıldığı zaman led ışıkları sönerXiaomi 20000 mAh Power Bank kendi kablosu ile kendi kendini şarj etmemelidir. şarj etmemelidir.

xiaomi mi powerbank orjinal test

Xiaomi 5000 mAh powerbank ilginizi çekebilir