Aylık Arşiv: Şubat 2018

Güvenlik Personeli Yönetim Sistemi Yazılım Uygulaması: SecurPMS

Geçmişte çok ihtiyaç olmasa da genel olarak güvenlik oldukça önemli bir konu olarak karşımıza çıkmakta. Bir şirketiniz olmasa bile yaşadığınız bir eviniz bile varsa kirada dahi olsanız artık güvenlik personeli olmazsa olmazların arasına girdi. Büyük şirketlerden tek bir binanın güvenliğine kadar her yerde güvenlik personelleri hizmet vermekte.

Özellikler İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük ve kalabalık illerde binlerce güvenlik personeli ve bu firmaların çalıştırdığı on binlerce güvenlik personeli bulunuyor. Güvenlik personellerinin vardiyalı bir şekilde çalışması, güvenlik firmalarında personellerin yönetilmesi konusunda ciddi sorunlar ortaya çıkarmakta. Her ay değişen personeller, memnuniyetsiz iş verenler personellerin yönetimi oldukça zora sokmakta.

Güvenlik personellerinin özlük bilgilerinin tutulması, vardiyalarının yapılması ve iş verenlere iletilmesi, denetleme, ceza, personel ve işleyişle ilgili raporlamaların yapılması personel sayısı artması ile birlikte manuel olarak excel gibi basit uygulamalarda yönetilebilir bir hal almaktan çıkıyor.

Yakın zamanda bu konu ile ilgili bir uygulama geliştiren Filo Bilişim, SecurPMS yazılımı ile tam olarak güvenlik firmalarına yönelik personel ve proje yönetim takip uygulaması geliştirdi. Bir yıl süren analiz ve ar-ge çalışmalarından sonra başarılı bir web üzerinde çalışan bir uygulama olarak güvenlik firmalarının hizmetine sunuldu.

SecurPMS uygulaması bilgisayara kurulmayan web tabanlı olarak çalışan son teknoloji yazılımların kullanıldığı ve tün cihazlara uyumlu ve sürekli yeni versiyonları çıkan oldukça kapsamlı bir uygulamadır.

SecurPMS uygulaması ile birlikte yapabilecekleriniz;

Çalışan güvenlik personellerinin tüm bilgilerinin tutulması ve gerektiğinde bildirimlerde bulunarak personellerin sertifika, belge, döküman hangi eksiklikleri varsa son günü gelmeden ilgili kişiye bildirim oluşturması, personellerin kendi kullanıcı adı ve şifresi ile uygulamaya internet olan her yerden uygulamaya giriş yapıp kendi vardiylarını ve kendisine ait olan bilgilerinin görüntüleyebilmesi.

Proje bilgilerinin takibi, güvenlik firmasının kazandığı ihalelerde aldığı işlerin ilgili bilgilerinin tutulması, ve bunlarla ilgili raporlama ve bildirim oluşturması, proje sahiplerinin keni kullanıcı adı ve şifresi i,le uygulamaya girip kendi çalışanlarının ve çalışanlarının vardiyalarını takip edebilmesi.

Raporlama özelliği güvenlik firmasındaki bütün iş ve işleyişlerin raporlanın tutulması, personellerin cinsiyet, medeni durum, eğitim durumu ve daha bir çok bilgilerinin grafiklerle rahatça anlaşılabilecek yapıda raporlanabilmeyi sağlar.

Bildirim özelliği ile personellerin emniyet bildirimleri (görev başlangıcı, görev değişikliği veya görev sonlandırması) , sertifika bitiş tarihi bildirimleri, proje sözleşme görev başlangıcı bildirimleri, sözleşme uzatma veya sonlandırma bildirimleri ile yüksek cezalar yemeden hatasız ve eksiksiz güvenlik firmasını yönetebilirsiniz.

Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız

güvenlik şireketi personel ve firma takip yazılım uygulamaları