Aylık Arşiv: Nisan 2018

Asus ZenScreen MB16AC Monitor Aldım

Bilgisayar kullanan insanların belli bir zaman sonra tek bilgisayar ekranı ile iş yapamayacağı oldukça aşıkar bir durum. Bu durumdan kurtulmanın en pratik yolu ikinci bir monitör almak. Ama nasıl bir monitör, benim gibi detaycı düşünen biriyseniz çok fazla detayla uğraşacağınız kesin. Bunlardan biri boyutu diğeri portatif olup olmaması. Belki de asus zenscreen mb16ac almanın en ikna edici yönü taşınabilir bir monitör olmasıdır.

Aman canım monitör evde veya iş yerinde masanın üzerinde duracak ne lazım taşınsa ne olur diyorsanız asus zenscreen taşınabilir bir monitöre ihtiyacınız yok demektir. Bunun yerine ve daha az para ile çok daha büyük bir monitör veya ekran siz ne diyorsanız alabilirsiniz.

Alıp kullanalı 4 aydan fazla bir zaman olduktan sonra yazıyorum bu yazıyı daha anlaşılır olması açısından. Öncelikle yatay olarak durmasında bir sorun yok ama kalemle dikey duruyor gibi gösterseler de aslında öyle bir kullanım şekli yok, her an düşecekmiş gibi gözünüz orada kalıyor.

asus taşınabilir monitör incelemesi yorum

Tek kablo ile bağlantı tamam ve şarj kablosu yok, sadece tek bir kablo type-C kablosu, peki bilgisayarda type-c girişi yoksa ne oluyor. Tahmin edebileceğiniz gibi type-c den usb dönüştürücü kullanmanız gerekiyor.

Pahalı mı ? evet bence oldukça pahalı, alınır mı evet neden çünkü alternatifi veya daha uyguna daha iyisi yok. Rahat taşınıyor mu çok hafif, telefon kılıfı gibi olan kılıfı ile laptop çantasında varlığını bile hissetmezsiniz.