Aylık Arşiv: Ekim 2016

Uygun fiyata parmak izi okuyan akıllı telefon ZTE A910

Türkiye’deki akıllı telefon pazarına yeni giren ZTE markası yeni telefonu satışa sundu. ZTE markası Blade A910 modeli ile fiyat performans olarak Türkiye pazarına iddialı bir şekilde girdi. Blade A910 5.5 inçlik ekranı ile kullanıcıya büyük bir ekran sunuyor. ZTE bu modele v.5.0.1 Lollipop android sürümü 3 GB ram, parmak izi okuyucu entegre ederek cazibesini arttırmak istiyor. Arka kamera 13 megapiksel (4028×3096 px) ön kamera ise 8 megapiksel olarak bulunuyor. A910 akıllı telefonu 2450 mAh’lik bir bataryaya sahip. 32 GB dahili depolama alanı sürekli fotoğraf çeken kullanıcılar için biraz az kalabilir.

zte-a910-en-ucuz-parmak-izi-okuyan-akilli-telefon
Fiyat ve performans değerlendirmesi yapıldığında ZTE A910 akıllı telefonu 899 TL ile satışa sunulduğu düşünülürse 3 GB ram, 13 MP kamera ve bu fiyat aralığında olmayan parmak izi sensörü düşünüldüğünde başarılı bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni Nissan Micra Gen 5 Tanıtıldı

Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtılan yeni Micra, eski modelne ögre oldukça fazla yeniliklerle gelmiş görünüyor. Eski şirin mütevazi Nissan Micra yerine daha sportif daha kaslı ve güçlü hissettiren bir araç gelmiş. Yeni Micra Gen 5 arka kısımdan Nissan Juke modelini anımsatıyor. Dış görünüşü daha Hyundai İ30 veya Golf segmentinde bir araca dönüşme çabasında olduğunu düşündürüyor. Eski Micra Volkswagen Polo, Hyundai i10 veya i20 düzeyinde bir model iken yeni kasa İ30 ve Golf ile yarışacak gibi duruyor.

nissan-micra-gen5-arka-gorsel

Yeni Micra ön ızgarayı da yenileyerek diğer yeni Nissan modellerine dönüştürmüş gözüküyor. On tamponda bulunan dikdörtgen göz alıcı sis lambaları aracın görselliğini ön plana çıkaran bir detay olarak karşımıza çıkıyor. Nissan yeni Micra modelinde motor seçenekleri  0.9 litrelik üç silindirli LPG’li motor ve 1.5 litrelik 90 beygirlik güç üretebilen turbo şarjlı dizel motor olarak tanıttı.